Behangwerk & Glasvlieswandafwerking

Een mooie afgewerkte wand is de basis voor de inrichting van uw pand. Van papier, vinyl tot glasweefsels. Behang is zeker van deze tijd. Een sprekende kleur of motief brengt de ruimte tot leven! Laat u inspireren en maak een keuze uit de omvangrijke behang & glasvlies collecties van Van der Vlist Schilderwerken, daarbij geeft Van der Vlist Schilderwerken u graag een passend advies.

Wij werken met gerenommeerde merken

Creativiteit

Door continue verdieping in zowel nieuwe als authentieke technieken is Van der Vlist Schilderwerken in staat een hoge mate van creativiteit te garanderen. De mogelijkheden om uw pand van een opvallende nieuwe uitstraling te voorzien, zijn dan ook onbegrensd.

Kwaliteit

Bij Van der Vlist Schilderwerken bent u verzekerd dat behangwerk & glasvlieswandafwerking strak en patroonpas wordt aangebracht. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de ondergrond mooi egaal is.

Garantie

Van der Vlist Schilderwerken is AF-erkend, daarmee heeft u recht op een complete, duidelijke offerte en leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. U krijgt garantie op krimpen en loslaten.

Onze Projecten

Interesse? Neem contact met ons op.
SCHILDEREN MET VERVE