VVE

Van der Vlist Schilderwerken biedt de mogelijkheid om voor al het schilderonderhoud een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. U bent op deze manier jarenlang verzekerd van perfect verzorgd schilderwerk voor een goede prijs. De kracht van Van der Vlist Schilderwerken zit hem o.a. in het werken met kwaliteitsproducten, onderhoudsplan, complete en duidelijke offerte, nazorg en het nakomen van gemaakte afspraken.

VVE totaal onderhoudsplan!

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort en waarde maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen.

Beheersbaarheid uitgaven

Effectief onderhoud vraagt om duidelijke en meetbare doelstellingen. De werkwijze van Van der Vlist Schilderwerken is gestoeld op een jarenlange ervaring. Intensief onderhoud moet tot een minimum worden beperkt.

Onderhoud levert meerwaarde op

Uit de praktijk weet Van der Vlist Schilderwerken dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving waarbij de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Onze Projecten

Interesse? Neem contact met ons op.
SCHILDEREN MET VERVE