Zakelijk

Voor de zakelijke markt voert Van der Vlist Schilderwerken verschillende werkzaamheden uit. De kracht van Van der Vlist Schilderwerken zit hem o.a. in het werken met kwaliteitsproducten, complete en duidelijke offerte, nazorg en het nakomen van gemaakte afspraken. Van der Vlist Schilderwerken is AF-erkend, daarmee bent u verzekerd van perfect verzorgd schilderwerk, behangwerk en glasvlieswandafwerking.

Duurzaam schilderwerk

Van der Vlist Schilderwerken stemt het schilderssysteem af op de ondergrond. Binnen gebruikt Van der Vlist Schilderwerken watergedragen verven die minder milieubelastend zijn. De buitenproducten zijn synthetisch en getoetst volgens de laatste milieu richtlijnen 2010. De producten van Sikkens en Trimetal zijn zeer duurzaam te noemen en de top in de markt qua kwaliteit met een duurzaamheid van 6- 8 jaar, afhankelijk van het toegepaste verfsysteem.

Vaste personeelsleden

Naast Arie van der Vlist bestaat de vakkundige crew uit vier vaste personeelsleden en vier flexibel inzetbare personeelsleden, staat Van der Vlist Schilderwerken ook organisatorisch als een huis. U heeft steeds dezelfde schilders over de vloer en altijd één aanspreekpunt.

Afspraak is afspraak

Goed om te weten: Van der Vlist Schilderwerken is uitermate flexibel in werkzaamheden en werktijden. De projecten van Van der Vlist Schilderwerken kenmerken zich door het maken en nakomen van goede en praktische afspraken en duurzaam schilderwerk.

Onze Projecten

Interesse? Neem contact met ons op.
SCHILDEREN MET VERVE