Schilderwerk binnen & buiten

Investeren in onderhoud en reparatie van schilderwerk zorgt ervoor dat uw woning zijn waarde behoudt en u niet voor verrassingen komt te staan. In overleg met u stelt Van der Vlist Schilderwerken een kleurenplan op maat op. Van der Vlist Schilderwerken komt bij u langs en kijkt naar de sfeer en lichtinval van het pand. Na een persoonlijk gesprek de wensen van u te hebben geanalyseerd, wordt een sprankelende nieuwe woon- of werkomgeving gecree╠łerd.

Wij werken met gerenommeerde merken

Creativiteit

Door continue verdieping in zowel nieuwe als authentieke technieken is Van der Vlist Schilderwerken in staat een hoge mate van creativiteit te garanderen. De mogelijkheden om uw pand van een opvallende nieuwe uitstraling te voorzien, zijn dan ook onbegrensd.

Kwaliteit

Als u een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen dat het schilderwerk wordt uitgevoerd door vakbekwame mensen. Ook de zekerheid dat het schildersbedrijf de gemaakte afspraken nakomt, is van cruciaal belang.

Garantie

Van der Vlist Schilderwerken is AF-erkend, daarmee bent u verzekerd van perfect verzorgd schilderwerk. U krijgt minimaal twee jaar garantie op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Onze Projecten

Interesse? Neem contact met ons op.
SCHILDEREN MET VERVE