Projectstoffering

De uitstraling van uw onderneming hoort de sfeer van uw bedrijf te weerspiegelen. Bij Van der Vlist Schilderwerken is uw project in goede handen. Van der Vlist Schilderwerken is creatief, ervaren en deskundig. Niet voor niets hebben opdrachtgevers bij landelijke projectontwikkelaars voor Van der Vlist Schilderwerken gekozen. Maar ook kleinere ondernemingen zijn bij Van der Vlist Schilderwerken aan het juiste adres. Van der Vlist Schilderwerken gaat graag het gesprek met u aan om samen te bekijken hoe u het maximale uit uw interieur kunt halen!

Wij werken met gerenommeerde merken

Onderscheidende aanpak

De ervaren stoffeerders van Van der Vlist Schilderwerken zorgen ervoor dat uw project vakkundig wordt uitgevoerd. De projectleider begeleidt dit traject intensief zodat de planning wordt gehaald want: afspraak is afspraak!

Groot assortiment

Van der Vlist Schilderwerken beschikt over een groot assortiment vloeren, binnen zonweringen, schoonloopsystemen en gordijnen. Tapijt tegels, breed tapijt, vinyl of toch linoleum? Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Totaalplan

Van der Vlist Schilderwerken werkt samen met Creyate. Op deze manier kunnen wij een totaalplan aanbieden voor uw interieur. Van het schilderwerk, wandafwerking, vloeren, gordijnen tot en met de schoonloopsystemen. U heeft één aanspreekpunt!

Onze Projecten

Interesse? Neem contact met ons op.
SCHILDEREN MET VERVE